به گزارش هزار نیوز به نقل از ” زنان کویر” شما هم مثل من بارها با این صحنه روبرو شده اید، مادر چادری اما دختر به قولی با صد قلم آرایش…
چندی پیش که برای انجام کاری به بازار رفته بودم چند بار با این صحنه روبرو شدم.
از خودم پرسیدم به راستی مگر این مادر و دختر در یک خانواده زندگی نمی کنند و آیا خانواده ها دارای افکار و عقیده ی همسویی نیستند؟
اصلا مگر این دختر تحت تربیت مادرش نبوده است که اکنون با چنین تفاوتی دیده می شود؟ و یا اینکه مگر این مادر بر تربیت دخترش هیچ تسلط و توجه ایی ندارد؟
البته می توان گفت تا وقتی که رسانه ها ی معاند، شبکه های اجتماعی و ماهواره ها جان دارند دیگر جانی برای فرهنگ اسلامی و اصیل ایرانی باقی نمی ماند.اگر به اطرافمان نظری دقیق تر بیاندازیم مجموعه ایی از تضاد را در جامعه خواهیم دید.
مادر چادری دختر بدون چادر و با صد قلم آرایش، متاهلینی که علاوه بر داشتن همسر ارتباط و دوستی هایی با جنس مخالف خود دارند، ارتباطات نادرست و غیر اخلاقی که ضربه های عمیقی به ریشه خانواده ها وارد می کند.
براستی پوشش های متفاوت در جامعه و حتی در میان اعضای خانواده جامعه ی ایرانی ناشی از چیست؟
از مادری که چادری بود اما دخترش پوشش مناسبی نداشت پرسیدم: آیا پوشش دخترتان برایتان مهم نیست و چرا بین پوشش شما و دخترتان تا این حد فاصله است؟
خانم ” ز-م ” پاسخ داد: دختر من باید امروزی باشد و باید آنگونه رفتار کند که جامعه می پذیرد همانطور که الان همسن و سالهایش می پذیرند لباس بپوشد و یا آرایش کند.
از او پرسیدم پس چرا شما همراه با جامعه و همچون با دخترتان نمی پوشید؟
پاسخ داد: این گونه پوششی برای من پذیرفته نیست و من باید همچون هم سن و سال های خودم بپوشم.
از او که خداحافظی کردم به این موضوع اندیشیدم پس ارزش های دینی مان چه می شود یعنی جایی برای ارزش ها و اعتقادات دینی نیست، مگر بنا ست که آنچه که جامعه می پذیرد ما نیز پذیرا باشیم و آیا مگر غیر این است که در سال های اخیر جامعه متاثر از ماهواره شده است.
اما باز هم این دلیل نمی شود بنشینیم و بگوییم چون از همه جهات تحت هجمه و ترویج فرهنگهای نادرست هستیم کاری از ما ساخته نیست؛ باوجود تمام سختی ها باید همت کرد تا جامعه ای سالم داشت.
فرزند من و تو اعضای جامعه را تشکیل می دهند و تربیت صحیح و مراقبت کافی می تواند جلوی کج راهی ها را بگیرد.
دسترسی به اینترنت و ماهواره از دسترسی به آبنبات چوبی هم راحت تر شده و امروز حتی کودکان هم با یک گوشی به راحتی به شبکه جهانی اینترنت متصل شده وبا دنیایی از حرفها و ایده های درست و نادرست مواجه می شوند؛ حال این کودک یا نوجوان در حال رشد و تربیت اگر بدون نظارت به این دنیای مجازی سپرده شود که از اعتقادات لاییک تا ایده های شیطان پرستی را ترویج می دهد؛ چگونه می توان توقع داشت در آینده جوانانی با رفتار ایرانی و اسلامی دید؟
اگر خانواده ای به عقاید دینی و اسلامی خود پایبند باشد و آسیب های ماهواره، شبکه های اجتماعی و اینترنت را بداند آنگاه آگاهانه تر این ابزار را در اختیار فرزندان قرار می دهد.
کلمات کلیدی: